De persoon achter Op vier pootjes.

Mijn naam is Daniëlle van Egmond. Samen met mijn man, 3 kinderen en 4 honden wonen we in Rijnsburg.
Altijd zit ik vol nieuwe ideeën en inspiratie en op zoek naar goede (natuurlijke) producten voor mijn honden.  Dit test ik op mijn eigen honden, maar ook vrienden vraag ik na hoe zij iets ervaren.
Inmiddels zijn er al vele producten geprobeerd en ook door ervaringen die mensen in mijn omgeving hebben opgedaan, ben ik een stuk wijzer geworden. Het zoeken naar beter en leuker zal ik blijven doen. Ik hoop dat ik deze ervaringen met iedereen mag delen in mijn webshop. Er zullen steeds meer producten bijkomen. Dus hou de Webshop  in de gaten!

Kynologisch instructeur.

Ik heb mijn opleiding tot kynologisch instructeur gevolgd bij de Martin Gaus academie.
Daarna heb ik een aantal jaren met veel plezier les gegeven op een hondenschool.
Ik haal er veel energie uit om mensen samen met hun hond te begeleiden. Ik vind het belangrijk dat je plezier hebt in het trainen met je hond. En dat duidelijk is waarom je iets doet.

Van heel dichtbij heb ik ervaringen opgedaan met het begeleiden van nestjes pupjes. Het is een prachtig proces om een nestje pupjes goed te socialiseren en begeleiden. In deze weken kan je als begeleider veel meegeven aan pups waardoor ze met een goede basis de wijde wereld in mogen trekken. Hierna is dit de taak van de nieuwe eigenaar.  Met de juiste inzichten en inzet heb je daarmee een goede stap gezet voor de toekomst van je hond.

Het is enorm belangrijk om je pupje bij een goede fokker vandaan te krijgen. Ook daar geef ik graag informatie over. Je mag me áltijd mailen met vragen zoals waar je op moet letten bij het aanschaffen van een pup.

Het is mooi om te zien dat elke hond anders is. En natuurlijk is zo ook elk baasje weer anders. Soms kan je met een kleine aanpassing in de interactie tussen baasje en hond een groot verschil maken.  En dat maakt het zo fijn om één op één training te geven.

Voedingsadviseur.

De gezondheid van onze lieve honden wordt steeds belangrijker voor ons als eigenaar, daar hoort absoluut goede voeding bij. We komen er steeds meer over te weten en we willen er ook steeds meer over weten. En terecht natuurlijk.
Daarnaast kan je hond een allergie hebben, te zwaar zijn of juist te licht of door een andere aandoening een aangepast dieet nodig hebben. Misschien vraag je je af of het voer dat je nu geeft wel het juiste voer is, of dat je hond genoeg voedingsstoffen binnen krijgt. Hier wil ik jou en je hond graag in begeleiden.
Voor mij is het belangrijk dat we samen tot een oplossing komen. Dat waar jouw hond het goed op doet, maar ook zeker dat wat bij jou en je situatie past.

Ik ben niet afhankelijk van een merk voer en dat wil ik ook graag zo houden. Wat voor de één goed werkt, kan natuurlijk voor een ander minder goed werken. Daarom vind ik het belangrijk om met een onafhankelijke blik te kunnen begeleiden.

Heb je vragen? Stuur me gerust een mailtje.

Daniëlle van Egmond