Beschrijving

Een heerlijke kalmerende, milde shampoo met de verkwikkende geur van lavendel. Het is bekend om de mogelijkheid om diep te reinigen zonder het strippen van de natuurlijke oliën van je huisdier. Lavendel staat er bekend om dat het rustgevend en verzachtend kan werken.

Hoewel deze shampoo goed kan worden verdund tot 1:12 maar ook tot zelfs 1:50 afhankelijk van de situatie (hoe minder verdunning, des te meer profijt van de werking). Deze shampoo is veilig voor honden, katten en andere kleine dieren. De Mystic Lavender® cologne vult deze shampoo heerlijk aan.

LET OP: Pure Etherische oliën mogen nooit rechtstreeks worden gebruikt op katten zonder overleg met uw dierenarts. Veilig voor honden, katten, kittens en puppies.

Bevat: een biologisch afbreekbaar mengsel in een milde basis shampoo van aloë vera, panthenol, lavendel olie, vitamines A, D, en E, geur. PH gebalanceerd.

  • Verzachtende en kalmerende shampoo.
  • Je kan het zelfs tot 1:50 verdunnen.

Verdun tot 1:50 naar gelang de situatie

 

Tips:

  • Was je hond eerst met de High Concentrate for Dirty Dogs (préwash) shampoo. Zo zorg je ervoor dat huid en vacht goed schoon zijn en dat de haarschubben open gaan staan, zodat de shampoo goed opgenomen wordt en zijn werking nog beter kan doen.
  • Combineer altijd met een conditioner, deze zorgt er o.a. voor dat de haarschubben van je hond zich weer sluiten. Dat voorkomt sneller uitdrogen van de vacht, maar zorgt ook dat de haren minder snel klitten.
  • Verdun je shampoo in de Foamer. Door het gebruik van de Foamer zal je minder shampoo verliezen bij het aanbrengen op de vacht.