Beschrijving

Groenlipmosselpoeder 100 gram

  • 100% Perna Canaliculus, gemalen en zonder andere toevoegingen

De schaal van de schelp wordt voor verwerking verwijderd, zodat het poeder 100% gevriesdroogd en vervolgens gemalen schelpdiervlees is.
Er worden geen vulstoffen of bewaarmiddelen toegevoegd.

Lunderland Groenlipmosselpoeder is de voeding voor de gewrichten van uw dier.
Dit komt door het hoge gehalte aan glucosamineglycanen. Deze aminosuikers zijn nodig voor kraakbeenvorming en kraakbeensmering.
Bij overbelasting van kweekgewrichten, hoge lichamelijke inspanning, snelle groei of ouderdom kan het zinvol zijn om groenlipmosselpoeder toe te voegen om het gewricht van deze noodzakelijke voedingsstof te voorzien.

Enkelvoudige voeding voor honden en katten

Tip voor kattenbezitters:

Aangezien het gehalte aan natuurlijke taurine in rauw vlees door koken wordt verminderd en katten dringend voldoende taurine nodig hebben voor hun gezondheid, zijn onze blikken zonder verdere toevoegingen NIET geschikt als PERMANENT COMPLEET VOEDSEL voor katten. Dit geldt echter niet als het blikvlees regelmatig wordt bestoven met groenlipmosselpoeder, omdat het mosselpoeder een zeer hoog gehalte (2,32%) NATUURLIJKE taurine heeft .

Wij raden taurine uit de apotheek af, aangezien dit meestal synthetische producten zijn, die niet voor niets geclassificeerd zijn als “gevaarlijke stoffen” (klasse 8, bijtend) en daarom moeilijk te hanteren zijn door leken.

Kijk bij het vergelijken met onze concurrenten niet alleen naar de prijs, maar ook naar het glycosaminoglycaangehalte. Informatie hierover vind je in deze analysegegevens .

Houd er rekening mee dat het product niet wordt geleverd met een maatlepel. Bestel deze desgewenst apart!