Online cursus van DigiDog

 

Mandy Gerris van DigiDog

Mandy Gerris van DigiDog heeft een aantal leuke en interessante online cursussen ontwikkeld.
Leuk om in je eigen tijd, op je eigen moment en in je eigen tempo te kunnen volgen.

In de online cursus detectiewerk leer je om je hond te speuren naar geuren.
Honden werken veel met hun neus, je hebt het niet altijd door, maar let maar eens op tijdens het wandelen met je hond of kijk gewoon in huis wat je hond allemaal doet met zijn neus. Het laten snuffelen kan voor je hond al veel voldoening geven, waardoor je hond zich veel prettiger en rustiger kan gaan voelen. Zo zijn er al veel snuffelspelletjes bekend, waarbij je hond heerlijk bezig is.
In deze cursus kan je je hond aanleren om bepaalde geurbron(nen) op te sporen. Het is een heerlijke bezigheid voor jou en je hond. Of misschien is het wel leuk om het ook samen met de kinderen te doen.

 

 

 

Meer informatie:

Er is een uitgebreide cursus met 11 modules. Wil je er meer over lezen? Dat kan hier: Informatie cursus detectiewerk  of kijk direct op de pagina van Digidog: DigiDog informatie cursus detectiewerk

Wil je er eerst even aan snuffeln? Ook dat kan! Er is ook een mini-cursus detectiewerk en deze kost maar € 7,00. Vind hier informatie op mijn site: Mini Cursus Detectiewerk of kijk direct op de pagina van DigiDog: DigiDog mini-cursus detectiewerk.